profil

palackok

borok

borturizmus

elérhetőség

Borok

Mára a borok jelentősége megnőtt, hiszen egyre többen érdeklődnek irántuk a világon. A bor fogyasztása és élvezete valamennyi társadalmi rétegben, mind a nők, mind a férfiak számára egyaránt az életérzés része. A bornak hihetetlenül erős kapcsolatteremtő ereje van. Nemcsak közelebb hozza az embereket egymáshoz, hanem inspirál is. Amint azt a kedves érdeklődők már a bevezetőnkből is megtudhatták, társaságunkat is a borok iránt érzett vonzalom motiválja. Minél többet foglalkoztunk a tokaji borokkal, annál inkább tudatosult bennünk, hogy az erről a vidékről származó borok világa mennyire elegáns, változatos és harmonikus. Mert végsősoron mire is törekszik az ember az életben? Arra, hogy harmóniára leljen, és hogy a megtalált harmóniában boldog legyen.

Meggyőződésünk, hogy a Molnár Péter által készített borok ehhez segítenek minket hozzá, nagyszerűvé teszik a mindennapjainkat. Molnár Péter gondos borászati munkával nevelt borai hűen tükrözik a dűlők gazdag adottságait, legyen szó akár egy száraz furmintról, vagy akár a késői szüretelésű Katinkáról.

Társaságunk kizárólag olyan minőségi borokat kínál a fogyasztók számára, amelyek életútját személyesen is megismertük, kezdve a metszéstől a szüreten át a palackba töltésig.

A GlassItalia Kft. kis- és nagykereskedelmi tevékenységgel foglalkozik. Megbízható beszállítói szeretnénk lenni éttermeknek, szállodáknak, borszaküzleteknek. Célunk, hogy elősegítsük a kiemelkedő minőségű tokaji boroknak főként a cseh és a szlovák piacra való jutását HoReCa vonalon, a már meglévő, valamint folyamatosan bővülő üzleti kapcsolataink révén a már említett országokban.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne az általunk forgalmazott üvegpalackokkal kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, készségesen állunk rendelkezésére az elérhetőségeinken