profil

palackok

borok

borturizmus

elérhetőség

Borkóstolók, bortúra és rendezvényszervezés

Ez a szolgáltatás amolyan kiegészítő részét alkotja a vállalkozásunknak, és a megvalósítása családunk legfiatalabb tagjához fűződik, aki eddig saját kedvtelésből, valamint borismeretei bővítésének céljából látogatta, kereste fel a Tokaj-Hegyalja borvidékének csodálatos szőlőbirtokait, pincéit. Ezért örömmel töltene el bennünket, hogy ha az általunk felfedezett kiváló borokat és a pincészetek világát meg tudnánk mutatni a kedves érdeklődőknek és a vendégeknek, hogy ezáltal Önök is megtapasztalják azt az élmény, amelyet a tokaji borok nyújtanak, valamint hogy megismerkedjenek ezen világhírű borok készítőivel, és felejthetetlen személyes élményekkel térjenek haza.
Higgyék el, tudjuk miről beszélünk!

Borkóstolók

A borkóstoló programjában a látogatók vezetett dűlő- és pincetúrán vesznek részt, mely során információt kapnak a hagyományos tokaji szőlőfajtákról. Ezt követi a borászati technológia és a feldolgozás folyamatának megismerése a háromszintes, gravitációs feldolgozóban és az érlelőpincében. Kínálatunkban négy, öt ill. hat fajta bor kóstolása közül választhatnak. A borkostolóval egybekötött pincelátogatást angol, olasz és szlovák nyelvű vezetéssel is biztosítani tudjuk. A borkóstoló sor a pincészet borválasztéka alapján egyedileg is összeállítható a vendégek előzetes kérése alapján. A vendégek kívánságára - előzetes megegyezés szerint - a pincelátogatást és borkóstolót a munkanapokon kívűli napokon és különböző időpontokban is be tudjuk biztosítani.

Bortúra es rendezvényszervezés

Vállaljuk céges rendezvények, konferenciák, csapatépítő tréningek szervezését és lebonyolítását a világhírű tokaji borvidéken. Csoportok, cégek számára szervezett programjaink kínálata:

  • Szüreti program borkóstolóval - szeptembertől novemberig
  • Borkésztítési mesterkurzus - készítse el saját tokaji cuveéjét!
  • Zenés borvacsorák - kulináris és gasztronómiai élmények tokaji borok kíséretében
Minimális létszám a programok megrendezéséhez: 20 fő

Kérje részletes ajánlatunkat az adam@glassitalia.eu címre küldött e-mailben. Ha bármilyen kérdése, észrevétele lenne a borturizmus szolgáltatásunkkal kapcsolatban, vagy több információt szeretne a borkóstolókról, kérjük, keressen bennünket!