profil

palackok

borok

borturizmus

elérhetőség

Kedves Látogatók, tisztelt leendő Partnereink!

A GlassItalia, s.r.o. ( Kft.) 2012-ben jött létre, mint családi vállalkozás. Logónkkal, megjelenésünkkel, üzleti szemléletünkkel szeretnénk kifejezni azt a letisztult és modern eleganciát, amelynek jegyei felfedezhetők az általunk forgalmazott palackok és a borok világában is.

Társaságunk egyik fő tevékenysége üvegpalackok importja Olaszországból. Egyedi megjelenésű üvegpalackokat forgalmazunk: bor, pálinka, szeszesitalok és likőrök, olaj, ecet, méz, lekvár, gomba és egyéb termékek csomagolásához. A GlassItalia Kft. ezzel új arculatot és egyedi megjelenési formát szeretne biztosítani a kézműves élelmiszeripari gyártók, házi kistermelők, bormanufaktúrák és pálinkafőzdék számára. Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy mivel közvetlenül a gyártóktól szerezzük be a palackokat, így azok ára sem megfizethetetlen. Célunk, hogy mindenki számára elérhető legyen az egyedi megjelenés, így lehetővé tegye a kis családi és kézműves vállalkozások elit helyeken való megjelenését, és így a vásárlók számára is tetszetős, különleges legyen a termék.

A borok világához való szoros vonzalmunk, a borismereteink bővítésének csillapíthatatlan vágya kapcsán alakult ki társaságunk másik fő profilja: az eredeti tokaji borok értékesítése, borkostolók, borbemutatók és tokaji bortúrák szervezése. Amikor saját szemünkkel láthattuk a szebbnél szebb dűlőket, a több százéves penésszel bevont pincéket, akkor tudatosult bennünk, hogy ez az, amivel a közeljövőben nagyon komolyan szeretnénk foglalkozni. Társaságunk felismerte, hogy mennyivel jobban élvezhető a kezünkben tartott kehely bor, ha megértjük az eredetét, történetét, a terroirt, amin termett, ha ismerjük a termelőt és a bor készítése mögött rejlő filozófiát. Ezért küldetésünknek érezzük a kiemelkedő minőségű tokaji borok bemutatását és megismertetését minden borkedvelő és a borok világa iránt érdeklődő számára. Ha pedig már a borok kapcsán küldetésről beszélünk, akkor meggyőződésünk, hogy teljesen helyén való az az állítás, miszerint inkább bordiplomatáknak tartjuk magunkat, mintsem borkereskedőknek.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, tekintse meg oldalunkat. Jó szórakozást és kellemes böngészést kívánunk!

a GlassItalia, s.r.o. ( Kft.) csapata