profil

palackok

borok

borturizmus

elérhetőség

Palackok

Tapasztalataink szerint növekszik azoknak gyártóknak a száma, akik tudják, hogy termékeiknek már a boltok polcain fel kell hívniuk magukra a figyelmet, ott, ahol több száz, vagy több ezer árucikk verseng a fogyasztók kegyeiért. Ezért a GlassItalia Kft. célkitűzése, hogy széles választékával borászatok, pálinkafőzdék, bormanufakturák és egyéb kézművesek, házi kistermelők, családi gazdaságok manufakturális termékeinek - pl. méz, gomba, lekvár - egyedi megjelenését segítse. Üvegpalackjaink ugyanazt a szenvedélyes kézművesmunkát tükrözik, mint a bennük tárolt, nagy műgonddal készített termék.

Szeretnénk tájékoztatni a kedves érdeklődőket és potencionális vevőinket, hogy nem tömegpalackok forgalmazásával foglalkozunk, hanem olasz üveggyárak modern, egyedi formatervezésű palackjait importáljuk. Hét olasz üveggyárral állunk kapcsolatban, így a palackok választéka nagyon széles. Igyekszünk minden vevőnk igényét kielégíteni, formai, színbéli, nyomtatási (dombornyomásos) és kivitelezési lehetőségek széles skáláját kínálva fel számukra. Teljesen egyedi megjelenésű és űrméretű palackok beszerzését is vállalni tudjuk. Vevőink kívánságának megfelelően akár kis mennyiségek (1 raklap) leszállítását is bebiztosítjuk. Partnereink megrendelésének teljesítését rugalmasan kezeljük, a leszállítást akár heti rendszerességgel is vállalni tudjuk.

Honlapunkat böngészve leendő partnereink vagy a kedves érdeklődők láthatják, hogy az nem tartalmaz katalógust, ezért az alábbiakban röviden bemutatjuk Önöknek, hogyan kívánjuk teljesíteni az igényeiket: Az irodánkban megtalálhatók az általunk forgalmazott mintapalackok egy része, valamint az olasz üveggyárak katalógusai. Partnereink és az érdeklődők kérésének megfelelően igyekszünk az általuk elképzelt igény szerint a legjobb és legszínvonalasabb ajánlatokat felkutatni, és megtalálni azt a palackot, amely a legteljes mértékben megfelel az elképzelésüknek. Ezt követően a kiválasztott palackot vagy palackokat személyesen vagy elektronikus úton bemutatjuk, valamint mintát, információt és árajánlatot kérünk be a gyártótól, melyet eljuttatunk a vevőnek. Az ajánlat kedvező elbírálása után megszervezzük a palackok leszállítását a vevő által kért időpontban és szállítási helyre.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne az általunk forgalmazott üvegpalackokkal kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, készségesen állunk rendelkezésére elérhetőségeinken.